Over ons

Over Careerguide Insights

Careerguide Insights organiseert en promoot kennisbijeenkomsten, masterclasses en seminars met als doel mensen en organisaties met elkaar te verbinden.

De arbeidsmarkt voor professionals wordt krapper en vacatures zijn daardoor moeilijker in te vullen. Dit staat de groei van organisaties in de weg. Organisaties zoeken daarom zowel online als offline naar mogelijkheden om zich op een sympathieke en laagdrempelige manier te profileren. Ultieme wens is toegang te hebben tot talentpools die het wervingsproces versnellen.

Professionals hebben de behoefte (en de plicht) hun kennis continu up-to-date te houden en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, trends en vernieuwingen in het vakgebied. Voor het aanbod van opleidingen, cursussen en seminars zijn zij sterk afhankelijk van vakverenigingen en commerciële instanties. De wens bestaat aan een ruimer, gevarieerder en inspirerend aanbod PE programma’s.

Careerguide Insights heeft de ambitie om aan beide wensen invulling te geven en stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van vakprofessionals binnen de financiële dienstverlening en het financiële vakgebied.

Contact opnemen

© 2024 Careerguide Insights. All rights reserved.