Iris Posthouwer

Iris Posthouwer Profile picture

Iris Posthouwer

Trainer | Keynote spreker | Bestsellerauteur

Iris Posthouwer is publicist en bevlogen trainer. Ze stelt zich ten doel mensen te helpen ongemakkelijke gesprekken gemakkelijker te maken. Ze leert mensen in organisaties soepeler te overtuigen en beïnvloeden. Niet door te manipuleren, of door zichzelf op te pompen, maar juist door ontspanning. Met minder energie, en minder gedoe.

Hoe pak je het aan als je een plan hebt waar iedereen tegen is bijvoorbeeld. Als er fel weerwoord komt. Als die collega iets doet dat niet lekker valt. Als er een ongepaste grap wordt gemaakt. Als je even geen tekst hebt.

Ze schrijft er over en biedt in haar lezingen verrassende nieuwe inzichten, direct toepasbare technieken, en leuke frisse tips.

Tijdens de Dag van de Actuaris 2024 spreekt Iris over ’Professioneel Leiderschap’

Is verandering leuk? Achteraf vaak wel, maar tijdens de transitie geeft het behoorlijke spanning. Hoe deal je hiermee? Dat heeft alles te maken met grenzen stellen en overtuigen en beïnvloeden. Iets wat je kunt leren. Iris legt uit hoe en geeft tips & trics. Is verandering leuk? Achteraf vaak wel, maar tijdens de transitie geeft het behoorlijke spanning. Hoe deal je hiermee? Dat heeft alles te maken met grenzen stellen en overtuigen en beïnvloeden. Iets wat je kunt leren. Iris legt uit hoe en geeft tips & trics. Hoe geef je als Actuaris ontspannen je grenzen aan zodat jij de regie houdt, maar de ander wel aan boord blijft?

Iris schreef het boek ‘iets met grenzen stellen’ - praktische gids voor duidelijkheid zonder gedoe. De deelnemers aan de Dag van de Actuaris krijgen naast alle inzichten, ook dit boek mee naar huis!

Sessies

© 2024 Careerguide Insights. All rights reserved.