Jan-Huug Lobregt

Jan-Huug Lobregt Profile picture

Jan-Huug Lobregt

Partner at PwC

Jan-Huug Lobregt is als partner verantwoordelijk voor PwC EMEA IFRS 17. Hij is een inspirerende leider, pakt zijn verantwoordelijkheden en geeft in zijn bedrijf veel jonge talenten een kans.

‘Volgens mij is niets onmogelijk’, is de lijfspreuk van Jan-Huug Lobregt en tekent hem als professional. “Ik mag graag krachtig verwoorden waar het op staat. Niet om te choqueren, maar om mensen aan het denken te zetten. Zeker voor onze beroepsgroep geldt dat de kansen voor het oprapen liggen. Maar dan moet je wel in actie komen, meegaan met de ontwikkelingen en het voortouw durven nemen. Met hun expertise kunnen juist Actuarissen een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappelijke  thema’s die nu leven.”

Tijdens de Dag van de Actuaris 2024 praat Jan-Huug over ’Verandering’

Verandering is zo langzamerhand de enige constante binnen het Actuariële vakgebied. De concentratietendens binnen pensioen- en verzekeringsland zet door. Nieuwe wet- en regelgeving blijft zich aandienen met een bijkomende ongekende rapportagedruk en zien een lawine van (AI) mogelijkheden op ons afkomen. Kortom hoe stuur je als Actuaris de verandering?

Sessies

© 2024 Careerguide Insights. All rights reserved.